Congres Robotica en KI & Onderwijs

Op donderdag 14 juni 2018 organiseert Like 2 Share bij het Museum voor Communicatie in Den Haag het congres Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs. Dit evenement is bedoeld voor de gehele onderwijskolom, van PO tot WO. Het programma zal worden gesegmenteerd, zodat voor elk onderwijstype de relevante onderwerpen en invalshoeken aan bod komen.

Wat kan robotica voor het onderwijs betekenen?

Welke banen zijn future-proof? Waar gaan we heen? Wat maakt dit uit voor hoe we ons onderwijs inrichten? Maar ook: wat kunnen robotica en kunstmatige intelligentie betekenen voor het onderwijs zelf? Wilt u hier meer over weten, dan kun je kennismaken met het onderwerp op het evenement Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs.

Nieuwste ontwikkelingen

Tijdens Robotica en Kunstmatige Intelligentie & Onderwijs maak je kennis met de nieuwste ontwikkelingen, kun je spreekbeurten van experts volgen en ontmoet je gelijkgestemden. Het programma is opgezet vanuit een breed perspectief op maatschappelijke ontwikkelingen die samenhangen met robotica en kunstmatige intelligentie. Onder andere onderwerpen als de impact op de arbeidsmarkt en het huidige primair proces op scholen komen aan bod.